Dorpspomp Watergang

Kerstmarkt

 

Kerstmarkt in dorpshuis Watergang en op Boetplein

 

Kom zaterdag 16 december naar de Nieuwe Boet.

 

Zaterdag 16 december is er van17:00 tot 20:00 kerstmarkt in en rond Dorpshuis de Nieuwe Boet.

De eerste kramen hebben zich al aangemeld.

Naast zelfgemaakte cadeaus zijn er ook enige versnaperingen, zoals warme chocolade, oliebollen en natuurlijk glühwein.

 

Inmiddels is het de derde keer dat deze markt in Watergang plaats vindt, een traditie is geboren.

 

Wil je zelf een tafel huren en je kerst/winterspullen te koop aanbieden, laat het ons weten. Neem direct contact op met Majel Tromp 0653552669 of mail naar dorpshuiswatergang@gmail.com .

 

Volg ons verder op https://www.facebook.com/dorpshuisdenieuweboet

Sint maarten

11 november Sint Maarten. Vanaf 17:00 ben je welkom om je speurtochtenkaart op te halen bij de Boet, bij terugkomst staat er warme chocolade melk voor je klaar en voor de ouders glühwein en lekker en snacks

Jaarvergadering Watergang 14 september

Save the date: donderdagavond 14 september wordt de jaarvergadering van Dorpsgemeenschap Watergang en Stichting Exploitatie Dorpshuis Watergang gehouden. Vanwege de eerder gedeelde info over de bestuurscrisis is een grote opkomst gewenst.

Enkele bestuursleden vormen samen een tijdelijk bestuur om de lopende zaken te behartigen totdat een nieuw bestuur aantreedt.

Kledingruil donderdag 6 april in de Boet

Herken je dat, dat je kind al weer uit de zo goed als nieuwe kleren is gegroeid voordat je er erg in hebt? Dan is kleding ruilen een goede optie! Vanaf 6 April zal in de Nieuwe Boet een kledingkast worden ingericht om kinderkleding te ruilen. Het principe is simpel: je legt er iets goeds in wat je kind niet meer past en neemt iets anders mee in een beter passende maat…

Om de aftrap te vieren, is er op 6 April vanaf 20:00 uur een kledingruilbeurs in De Nieuwe Boet. Iedereen is welkom!

filmavond de Boet

Vanavond 27/3/23 is er door omstandigheden helaas geen filmavond.

Heb je interesse om mee te helpen om een volgende filmavond te organiseren, meld je dan even bij Majel op 06 5355 2669

vanaf 27 maart collecte ZOA

Vanaf maandag 27 maart wordt ook in Watergang weer gecollecteerd voor ZOA. ZOA is een internationale hulporganisatie gericht op noodhulp en wederopbouw in crisisgebieden, bijvoorbeeld na aardbevingen en oorlogen. Meer dan 100 miljoen mensen zijn op de vlucht als gevolg van oorlog of een ramp. Op dit moment is ZOA werkzaam in 13 landen. Inzet is gericht op het op orde krijgen van basisvoorzieningen, waaronder water & sanitair, onderdak, voedselzekerheid en onderwijs. Voor meer informatie: www.zoa.nl

10 januari 2023

Na de vuilnisronde van vandaag is de PMD container van Dorpsstraat 84 zoek. De container is herkenbaar aan het nummer 84 dat erop staat. Wie-o-wie heeft deze gezien en kan deze terugbrengen of even laten weten waar Frits deze terug kan vinden op nummer 06 2713 1886.

9 januari 2023

Kerst is geweest, de vuurpijlen zijn afgeschoten en de drie koningen zijn ook al weer op weg naar huis… Morgen, dinsdag 10 januari vanaf 07:30 start de vuilnisdienst met het ophalen van de afgedankte kerstbomen (geen kunstbomen en ontdaan van versiering en voetstuk). Je legt ze bij de vaste ophaalplek neer (voor zover daar geen oranje bakken staan die in de smalste straten van het oude dorp ook worden leeggehaald dinsdag).

4 januari 2023

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel dat de afval kalender app in het begin van het jaar niet de juiste ophaaldata weer geeft.
Natuurlijk wordt er ook dit weekend niet op zondag oud papier opgehaald, maar gewoon op zaterdagmorgen 7 januari om 09:00 uur. Wil je alle data voor 2023 vast in je agenda zetten, zie dan bijgaande planning (eerste zaterdag van de oneven maanden).

Agenda

14 maart

}

09:00 tot 10:00

Sporten in de Boet

Gym

Kom onder professionele leiding mee gymen.

Voor meer info bel Cockey Hardebol 0648646718

 

14 maart

}

14:00 tot 16:00

Kom een spelletje spelen met de Watergangers

Rummicub

Al ruim 30 jaar organiseert Gees Neugebauer met veel enthousiasme de rummicub middagen. Wil je ook eens mee doen laat het haar weten

 

15 - 17 maart

}

De Nieuwe Boet Benefiet 3-daagse

Benefiet

Een evenement voor iedereen waarbij we een potje genereren dorpshuis De Nieuwe Boet overeind te houden.

  • Art&Dinner
  • Live Rock&Roll&Blues
  • Kunstveiling
  • Sponsorloop
  • Boet-Camp

 

Contact

© Vereniging Dorpsgemeenschap Watergang - KVK nummer 40533176 - E-mail: dgw@watergang.info