Over De Nieuwe Boet

De Nieuwe Boet

De Nieuwe Boet bestaat al ruim 40 jaar als dorpshuis in Watergang. In al die jaren is er aan veel organisaties en verenigingen onderdak geboden. Veel mensen hebben bij ons hun feestje gevierd. De Nieuwe Boet is dan ook een ideale plek voor voor familie bijeenkomsten, vergaderingen, recepties, feesten en partijen (groot of klein).

De Nieuwe Boet is prachtig gelegen aan de smalste dorpsstraat van Nederland. We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en met openbaar vervoer (EBS nr 301, 305 en 307). Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig, naast het gebouw op ons eigen terrein of langs de Kanaaldijk. Het gebouw is ook prima toegankelijk voor mindervaliden.

Sinds september 2010 hebben wij toestemming van de gemeente als officiële trouw locatie. Behalve dat we een prachtige locatie hebben om de mooiste dag van je leven door te brengen, is de omgeving ook uitermate geschikt voor het maken van prachtige huwelijksfoto’s. Dat kan natuurlijk ook met een foto shoot varend door het mooie, aangrenzende Varkensland.

De ruimtes in het gebouw zijn prima onder te verdelen in kleinere ruimtes zodat minder grote groepen ook terecht kunnen. Het vernieuwde terras en tuin aan de zijkant zijn bij droog weer heel goed geschikt voor een lunch, barbecue, of een borrel.

Bijeenkomsten zijn goed te combineren met wandel- fiets- of kano tochten door de mooie omgeving van Waterland.

Heeft u iets te vieren? Zoekt u een leuke gezellige sfeervolle ruimte voor uw feest of bijeenkomst? Voor 90 á 100 personen is De Nieuwe Boet uitermate geschikt! (afhankelijk van de coronaregels)

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de locatie te komen bekijken en te bespreken wat voor u de mogelijkheden en wensen zijn!

Tevens zijn wij op facebook te vinden. Vind ons leuk en laat daar een recensie achter. Klik hier voor onze pagina.

Contactgegevens:

De Nieuwe Boet Bezoekadres:
Dorpsstraat 64a Kanaaldijk 33a
1454 AN  Watergang 1454 AA  Watergang
  dorpshuiswatergang@gmail.com
  020 - 436 12 53

Gezocht:

vrijwilligers om de bar te draaien en activiteiten te organiseren

Mail naar dorpshuiswatergang@gmail.com

Zaalverhuur

Bekijk de mogelijkheden


Vind ons leuk en laat daar een recensie achter!