Tuintonen 2012

Tuintonen 2012

Geslaagde eerste editie van het Tuintonen Festival

Zaterdagmiddag 2 juni 2012 was voor bezoekers een eerste kennismaking met een nieuw muzikaal evenement: het Tuintonen Festival in Watergang. De middag kende eigenlijk uitsluitend hoogtepunten met bovenal alle deelnemende artiesten die op een fantastische manier gebruik wisten te maken van de bijzondere speellocaties in Watergang. En dat alles ondersteund door een stralend zonnetje!

De manifestatie kende veel noemenswaardige momenten. Zonder deelnemers tekort te willen doen, noemen we er een paar: het drukbezochte Hollandse meezing-optreden van Paul en Bob, de sfeervolle zomerse jazzy klanken van trio Peter, Ron en Henk, een fris en onbevangen Via Maria, een opmerkelijke Jim Fulkerson en een gedenkwaardig concert van Jean Koolen met Peter Arends bijgestaan door de prachtige akoestiek van het plaatselijke kerkje. Ook de plantjesmarkt werd goed bezocht.

De eerste editie van het Tuintonen Festival heeft laten zien dat er ruimte is voor een akoestisch evenement in de regio. Een festival dat zich laat bezoeken als een muzikale ontdekkingsreis langs verschillende stijlen en dat, hopelijk, zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement.

Wij als organisatie willen dan ook iedereen bedanken voor alle geweldige reacties en het bijdragen aan een bijzonder geslaagde en zonnige middag! En hopelijk tot volgend jaar.

Pien de Vrieze en Liesbeth Venendaal

Foto’s

Vrijwilligers

Tuintonen houdt van vrijwilligers… Sterker: wij kunnen niet zonder vrijwilligers!

Wil je mee helpen? Wij kunnen vrijwilligers gebruiken op:

  • De dagen ervoor; bijvoorbeeld voor het opbouwen van het festival, taarten bakken of posters ophangen.
  • De dag zelf; meedraaien in verschillende taken.
  • En de dag na het festival; het afbreken en opruimen.

Enthousiastelingen die zin hebben om mee te helpen: Meld je aan!

tuintonenfestival@gmail.com

Muzikanten

Ben je muzikant en wil je graag optreden?
Stuur dan een mail naar:
muziektuintonenfestival@gmail.com

Contact

Mail naar:
tuintonenfestival@gmail.com


Vind ons leuk en laat daar een recensie achter!